Verificare VIN gratuită

Introduceți numărul VIN
Reducere CarVertical gratuită. Timpul de reducere este limitat.

Verificare GRATUITĂ Toyota Tercel VIN

Verificare GRATUITĂ Toyota Tercel VIN

vinfo.ro este un instrument de decodor al numărului VIN BMW GRATUIT și universal. Fiecare mașină BMW are un număr special de identificare numit număr VIN. Numărul VIN codifică informații esențiale despre mașină, cum ar fi:
  • Producător
  • Model
  • An fabricatie
  • Uzina unde a fost fabricat Toyota Tercel
  • Tipul motorului
  • si asa mai departe

Verificarea VIN este foarte importantă pentru cei care doresc să cumpere o mașină Toyota Tercel, deoarece o verificare VIN vă va oferi toate detaliile despre mașina Toyota Tercel pe care doriți să o cumpărați - dacă mașina a fost furată, deteriorată sau neautorizată în alt mod.

Numărul VIN este un număr global, la nivel mondial, în format special, iar numărul VIN a fost dezvoltat și implementat de Institutul de Standarde ISO. Fiecare producător auto, inclusiv Toyota, trebuie să-și eticheteze mașinile în acest format.

vinfo.ro vă permite să verificați aproape fiecare număr VIN Toyota Tercel și să aflați valabilitatea mașinii și toate celelalte informații esențiale, să aflați configurația mașinii și să vizualizați istoricul complet al mașinii Toyota Tercel.

Care este numărul VIN

Un număr VIN este un set de caractere specifice care codifică diverse informații despre un vehicul.

  • WMI - primele trei caractere indică țara și producătorul mașinii
  • VDS - 4-8 simboluri - indică caracteristicile generale ale mașinii: caroserie, motor, clasă
  • VIS - ultimele 8 caractere sunt numărul de identificare a vehiculului care indică anul, fabrica, echipamentul

Fotografia de mai jos arată o vedere și mai detaliată a codului VIN:


Co je VIN

Codul VIN este folosit pentru a desemna toate vehiculele (autoturisme, vehicule comerciale, camioane, autobuze, mopede). Sistemul VIN pentru codurile auto se bazează pe standardul ISO 3779-1983 și este utilizat din anii 1980 (1982). Standardul VIN este folosit de majoritatea țărilor și de toți marii producători de automobile. Codul VIN descrie orice mașină unică construită în ultimii 30 de ani. Producătorii sunt responsabili pentru numerotarea VIN.

Codurile unice oferă o oportunitate unică de a urmări istoricul oricărei mașini, inclusiv fapte atât de neplăcute, dar importante, precum accidentele sau furtul. Aceasta înseamnă că rapoartele din istoricul mașinii vă ajută să luați deciziile corecte atunci când alegeți o mașină uzată.